Meny
08.08.2005

Volvo-mekanikere fra Jessheim best i stor fagkonkurranse

Team ”Jessheim 1” vant den norske delen av årets VOLVO VISTA-konkurranse.
 I den Nordiske VISTA-finalen i Gøteborg  deltok 30 lag fra Sverige, Danmark, Norge og Finland. På andreplass kom ”Molde 1” fra Wist Last og Buss AS og på tredjeplass kom ”Team Jessheim” fra Volvo Truck Center.
  
VISTA står for “Volvo International Service Technical Association”. Under kvalifiseringen til den nordiske finalen deltok 2425 deltakere, fordelt på 584 lag, hvorav Norge har deltatt med 113 lag og 500 deltakere.
  
VISTA-konkurransen er verdensomspennende og hele 53 land deltok i de innledende rundene. Konkurransen er et av de aller viktigste verktøy vi har for den faglige utviklingen hos våre medarbeidere på verksted og reservedelsavdelinger, sier Tom Eirik Thomassen, ansvarlig for denne utdanningen hos Volvo Norge AS.

I denne konkurransen får deltakerne ta del i både nye og gamle serviceoppgaver på en realistisk måte. Hele ettermarkedsorganisasjonen får på denne måten virkelig prøvd seg! Hensikten med Vista-konkurransen er å øke fagkunnskapen og forbedre lagånden samt å trene på riktig bruk av Volvos systemer, avslutter Thomassen.
  
Årets Nordiske finale var slutten på en konkurranse som har foregått i tre omganger i alle de nordiske landene. Hele 95 % av alle Volvos serviceverksteder har deltatt. Til finalen i Gøteborg kom 30 lag (15 svenske og fem fra både Norge, Danmark og Finland) som kjempet seg gjennom 15 stasjoner med problemløsning rundt feilsøkning, teknikk, reservedeler osv.
  
For de norske deltakerne gikk det best for laget ”Jessheim 1” fra Volvo Truck Center. Med seieren blir vinnerlaget invitert til ”Vista Winners Conference”, som består blant annet av å reise til fem ”hovedsteder”.
« Tilbake

 CMS by Makeweb.no