Meny
08.08.2005

Svenska Mässan nysatser på Norge

Det er med stor glede at vi reetablerer samarbeidet med Kjell Dehli på det norske markedet, forteller Lena Kidner, som er utenlandsansvarlig på Svenska Mässan i Gøteborg.
Kjell Dehli har et enormt kontaktnett i norsk næringsliv samtidig som han har over 20 års erfaring med messen i Gøteborg. At han nå er tilbake etter et par års pause, er viktig for oss med den fokuserte satsingen vi nå gjør på våre veletablerte bransjemesser for det skandinaviske markedet.

I en pressemelding går det fram at Svenska Mässan står foran et meget krevende år med mange av Skandinavias ledende bransjemesser på programmet. Allerede i høst kommer Scanautomatic i Stockholm parallelt med Tekniska Mässan. Samlet blir dette den største industrimessen i Sverige på mange år.
  
I det kommende året står så Scanplast med Konstruktion & Design, Lager & Transport, Underhåll, Trä & Teknikk, Elektronix Skandinavia, Scanpack, ProsessTeknikk med Miljøteknikk og endelig Medicin Scandinavia på programmet. Det arbeides med planer om norske fellesdeltakelser på flere av disse messene.

Den Norske Emballasjeforening er allerede kommet langt i å forberede en norsk satsing på godt over 1000 kvadratmeter på Scanpack – bransjemessen som også regnes som den viktigste for norske emballasjebrukere.
  
Svenska Mässan profilerer seg internasjonalt som ”Mulighetenes Møtested”, og har gjort det meget bra i konferansemarkedet de siste årene (nr. 2 i Europa etter Valencia).

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no