Meny
03.10.2013

600 000 A3-utskrifter uten å bytte trommel

KYOCERA fortsetter sin nordiske offensiv og presenterer nå neste generasjon multifunksjonsskrivere i TASKalfa-serien. Det dreier seg om syv nyutviklede MFP-er for raske A3-utskrifter, fire for farge og tre for svart/hvitt-utskrifter. De nye multifunksjonsskriverne kjennetegnes ved lave eierkostnader, KYOCERAs Long life-teknologi, halvert strømforbruk og minimal miljøpåvirkning.
– De nye multifunksjonsskriverne henvender seg til bedrifter som stiller høye krav til både kvalitet, funksjon og brukervennlighet, sier Tommy Johansson, nordisk produktsjef hos KYOCERA Document Solutions.

Et annet krav som stilles til multifunksjonsskrivere i moderne kontormiljøer i dag, er at de enkelt skal kunne tilpasses bedriftens IT-løsning.

- Vår programvareplattform, HyPAS, gjør det mulig å skreddersy hver TASKalfa-enhet på beste måte, slik at den passer brukerens behov, sier Tommy Johansson.
   Programvareplattformens grensesnitt forenkler integrasjon av forretningsapplikasjoner som dokumentbehandlingssystem (DMS) og skanneløsninger.

Long Life-teknikk er bra for miljøet
Den lange levetiden, lavt strømforbruk og lave driftskostnadene til de nye multifunksjonsskriverne er et direkte resultat av KYOCERAs kunnskap om keramiske materialer og prioritet vedrørende miljøansvar.

– Bedriftens ECOSYS-teknikk gir produkter med minimal miljøpåvirkning, god pålitelighet og meget lave eierkostnader totalt, sier Tommy Johansson.

Strømforbruket er halvert, og tromlene i den nye TASKalfa-serien klarer hele 600 000 utskrifter innen det er på tide å bytte. Den lange levetiden er et resultat av KYOCERAs mangeårige kunnskap om keramiske materialer.

Brukervennlig med stor kapasitet
En ny berøringsskjerm i 4 farger med ”touch og sveip”-funksjon som ligner den smarttelefoner har, gjør det lett å bruke de nya TASKalfa-multifunksjonsskriverne. Fire integrerte USB-porter muliggjør tilkobling av ytterligere enheter som kortleser, USB-tastatur eller USB-minne.

– Mulighetene for mobile utskrifter er også blitt utviklet, sier Tommy Johansson. Det er for eksempel mulig å skrive ut e-postvedlegg fra mobilen.

Fargesimuleringer
Seks ulike fargesimuleringer er forhåndsinstallert, slik at KYOCERAs nye TASKalfa-skrivere for fargeutskrifter kan tilpasses kundens krav og ønske når det gjelder fargegjengivelsen på utskriftene.

De nye TASKalfa-multifunksjonsskriverne er utviklet for større bedrifter og for arbeidsgrupper på mellom 10 til 30 brukere.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no