Meny
20.11.2012

500 000 utskrifter med nye skrivere

Kyocera Document Solutions lanserer en ny generasjon nettverksskrivere, som klarer opp til en halv million utskrifter uten å bytte trommel.
Bak den lange levetiden ligger mer enn 50 års kunnskap om avanserte, keramiske materialer, som også er grunnlaget i Kyoceras skrivertromler. De nye skriverne kan dessuten bygges ut etter behov, for å passe til forskjellige virksomheter. 

De fem nye skrivemodellene, Kyocera FS-4300DN, FS-4200DN, FS-4100DN, FS-2100
DN og FS-2100D har en utskriftskapasitet på opp til 60 svart/hvite sider per minutt for A4 og opp til 1200 dpi oppløsning.

Keramisk kunnskap
– Det er på grunn av vår ”Longlifeteknikk” og Kyocras inngående kunnskaper om bærekraftige, keramiske materialer som gjør at vi kan love at våre skrivere klarer en halv million utskrifter uten å bytte trommel, sier Tommy Johansson, nordisk produktsjef hos Kyocera Document Solutions. – Dette er også forklaringen til at totalkostnaden alltid blir lav for de bedriftene som benytter våre produkter. Andre tradisjonelle forbruksartikler, f.eks. skriverens framkaller, er på samme måte som skrivertrommelen, utrolig solide og trenger normalt ikke å bli skiftet ut i løpet av skriverens levetid, forklarer Johansson.

Skriverne har i tillegg lavt TEC-forbruk (Typical Electricity Consumption). Strømforbruket er redusert med 30 prosent sammenlignet med forgjengerne.

Konfidensielle utskrifter
Bedrifter som behandler konfidensielle dokumenter, der bare godkjent personale har adgang til dokumentene, krever høy sikkerhet når de investerer i nye skrivere. Derfor er Kyoceras nye skrivere utstyrt med konfidensiell utskrift som standard.

Når det velges konfidensiell utskrift, kan slike dokumenter eller krypterte PDF-filer først skrives ut når riktig PIN-kode er tastet inn på skriverens panel. Valg av ekstrautstyr som kortautentisering er ytterligere en bekvem sikkerhetsfunksjon som gir kundene ekstra trygghet.

– De nye skriverne har fått et nytt, tydelig panel og funksjoner, som før bare fantes i våre multifunksjonsprodukter. Det er også godt å vite at skriverne kan utvides og utstyres med flere arkmatere til papir, funksjoner og utskriftsalternativer av dokumenter i ettertid, sier Tommy Johansson.

Raskere, enklere og mer økonomisk
Kyocera opplyser at den nye generasjonens skrivere er raskere, mer energieffektive og inneholder mer avansert teknikk enn tidligere modeller. Samtidig er skriverne mer brukervennlige på grunn av det nye brukerpanelet og skrivernes nye 360 graders design, som gjør det lett å plassere dem på alle typer kontor.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no