Meny
05.11.2018

175 års håndverktøyshistorie

Stanley feirer 175 år med å designe og bygge sine hardt arbeidende verktøy med introduksjon av en serie limited edition-produkter for å feire varemerkets rike arv – slik at brukerne kan eie et lite stykke historie i sin verktøykasse.

Stanley Limited Edition målebånd ser ut som det klassiske runde originale Stanley stålmålebånd, lansert i 1931. En design som er perfekt å ha i lommen og en sikker samlegjenstand i fremtiden.
   Fra begynnelsen av 1843 til i dag har Stanley vært dedikert å produsere innovative, høykvalitets håndverktøy som har gitt generasjoner av håndverkere, profesjonelle og DIY-brukere det de trengte. Oppfinnelser av banebrytende løsninger som maksimerer brukerens ytelse – fra det enkle målebåndet til den legendariske Bailey-høvelen og SweetHeart-meiselen, til dagens smarte avanserte digitale måleinstrumenter – Stanley fortsetter å sette standarden for kvalitet, funksjonalitet og pålitelighet.
   – Stanley-navnet har fra begynnelsen vært synonymt med kvalitet, innovasjon og verdi og vi er forpliktet til å opprettholde det gode ryktet de neste 175 årene og videre. Vi jobber tett med profesjonelle håndverkere over hele verden og utvikler, tester, manipulerer og forbedrer våre bransjeledende løsninger for å sikre optimal brukervennlighet, holdbarhet og ytelse, sier Carl Erik Pedersen, markedsansvarlig for Norden.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no