Meny
04.04.2023

Videosamarbeidsløsningen Jabra PanaCast først ut med nye Microsoft device ecosystem platform

Jabras videosamarbeidsløsning PanaCast 50 Video Bar System er først ut i markedet med Microsofts nye device ecosystem platform. Selskapene har samarbeidet for å optimalisere plattformen og forbedre møteopplevelsen med Microsoft Teams Rooms på Android som den første løsningen i markedet. 

  • Jabra og Microsoft har samarbeidet om å integrere nye Microsoft device ecosystem platform i Jabra PanaCast 50 Video Bar System.
  • Plattformen er bygget på Android Open Source Project (AOSP) og designet for at OEM-produsenter (Original Equipment Manufacturer) kan videreutvikle og bygge produkter på den. Den er en del av Microsofts globale initiativ til å bygge en sikker plattform for samarbeidsrom og som er optimalisert for Teams
  • Jabra PanaCast 50 er en Android-basert videosamarbeidsløsning for små og medium store møterom og den første i markedet med Microsoft-plattformen 

Microsoft device ecosystem platform ble presentert på Enterprise Connect 2023-konferansen i Orlando denne uken og på Microsofts blogg: What’s new in Teams Rooms and Devices at Enterprise Connect.

Den kombinerer det beste fra Microsoft og Android og er skreddersydd for små og mellomstore møterom og optimalisert for Teams-enheter.

Plattformen er bygget på Android Open Source Project (AOSP) og leverer sikkerheten, påliteligheten, styringen og utrullingen som Microsoft er kjent for, i tillegg Androids mange valgmuligheter innenfor hardware og software. Den er skalerbar og kan skreddersys for at OEM-produsenter kan utvikle fremtidsrettede produkter med både hardware- og software-utvidelser.

- Jabra og Microsoft leverer sammen en videoløsning som kombinerer Microsofts mangeårige ekspertise innenfor plattform, sikkerhet, administrasjon og skalering med Jabras ledende videoteknologi, til fordel for våre kunder, sier Aurangzeb Khan, SVP for Intelligent Vision Systems i Jabra.

Plattformen har svært høy sikkerhet og er en løsning brukerne kan stole på ved bruk i samarbeidsrom. Den har sikkerhetsstrukturer i henhold til myndighetsdefinerte standarder, avansert kodeanalyse, programvareoppdateringer og oppdager trusler. 

- Vi er glade for å samarbeide med Jabra om å bringe Microsoft device ecosystem platform for enheter ut til våre kunder og for at Jabra er først ut med å benytte den nye plattformen, sier Dave Kearney, General Manager of Program Management i Microsoft.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no