Meny
30.03.2023

Lanserer verdens første PC med lavkarbon resirkulert aluminium

Dell Technologies lanserer verdens minste 14” kommersielle PC, laget med lavkarbon resirkulert aluminum. Latitude 9440 har et effektivt strømforbruk, i tillegg til å skilte med verdens første haptiske samarbeidsberøringsplate for en enda mer strømlinjeformet videokonferanse.

 Det lanseres i tillegg flere oppdateringer til Latitude 7000-serien for de som vil ha effektive arbeidsøkter, selv når de er på farten. 


Nye Latitude 9440

Arbeidsdagen er ikke lenger en fast kontorplass, vi ønsker fleksibiliteten enten det handler om å ta et raskt kundemøte fra kjøkkenet, eller svare på mail på toget på vei til jobb. Den nye Latitude 9440 er ikke bare verdens minste 14” kommersielle PC, men er også fullstappet med den siste teknologien for å møte de fleste behov i en hektisk hverdag.

Den er inspirert av det ikoniske designet til XPS-serien med sine rene, glatte linjer og maskinerte aluminium. Den har i tillegg et forbedret ventilasjonssystem med dobbel og stillegående vifte, selv under krevende videokonferansesamtaler. 

Tastaturet er utstyrt med bredere taster og krumning på hver tast for en taktil separasjon. Strømforbruket fra bakgrunnsbelysningen til tastaturet er i tillegg redusert med opptil 75 prosent gjennom datamaskinens mikro-LED-tastatur. Latitude byr i tillegg på sylskarp bildekvalitet gjennom sin 14-tommers skjerm i 13-tommers chassis med sideforhold på 16:10 og InfinityEdge QHD+. 

Med nye Latitude 9440 blir videomøtet enda enklere takket være verdens første haptiske samarbeidsberøringsplate. Du kan selv stille inn hvilke funksjoner du ønsker, enten det er å slå mikrofonen og kamera av og på, dele skjermen eller få tilgang til chat-funksjoner direkte gjennom pekeflaten. Denne funksjonen er nå tilgjengelig for Zoom, Microsoft Teams funksjonalitet vil komme senere i år. 

Med fokus på bærekraft

Latitude 9440 kan også skilte med å være verdens første PC designet med lavkarbon resirkulert aluminium, inkludert 75 prosent resirkulert aluminium i chassiset. Tastaturet er laget av 75 prosent resirkulert plast og har fornybare plastkomponenter laget av biprodukter fra landbruk og matavfall. 

Nye Latitude 7000-serien

For å tilpasse seg nye arbeidsformer og behov kommer nå den nye Latitude 7000-serien i flere størrelser, former og med ulike funksjoner. Serien har et sideforhold på 16:10, i tillegg til det samme batterisparende mikro-LED-tastaturet som 9440 slik at du kan jobbe effektivt, uansett hvor du sitter. 

Latitude 7340/7440 Ultralights er verdens minste og letteste kommersielle bærbare datamaskiner, og er nå tilgjengelig i 14", 14,8" og 13,3" skjermstørrelser. De veier under 1 kg (13") og litt over 1 kg (14") og har magnesium i hele chassiset. Dette gjør dem både lette og robuste. De kommer med 5MP-kamera og 5G som legger til rette for bedre samarbeid selv når du er på farten. 

Latitude 7000-serien er også tilgjengelig i 13", 14", samt en 16” modell laget i aluminium. Her kan du ha enda mer fokus på detaljer ved hjelp av en forstørret berøringsplate med ekstra funksjoner, samt topp- og bunnhøyttalere med høy kvalitet. Det er også mulighet for å velge mellom 5 MP IR, FHD IR eller FHD kameraer for enda bedre videokonferansekvalitet.

Den nye Latitude 9440 er tilgjengelig i de kommende månedene og Latitude 7340/7440 Ultralight, 7340/7440/7640 er tilgjengelig fra 23. mars.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no