Meny
18.01.2023

Ekte grillstriper med ny, elektrisk grill!

Lumin er en ny elektrisk grill fra Weber. Grillen er hendig og liten, og egner seg derfor utmerket til balkonger eller mindre uteplasser. Kjøtt, fjærkre, fisk og grønnsaker får den ekte grillsmaken, og de lekre grillstripene følger med på kjøpet.

Weber presenterer nyheten Lumin – en fleksibel og kompakt elektrisk grill, egnet for bruk på balkonger eller mindre uteplasser.
   Nyheten gir ekte grillsmak og karakteristiske grillstriper, på lik linje med andre griller i Webers sortiment. Hemmeligheten er den høye varmekapasiteten. Grillen når en temperatur på 250 grader allerede etter ti minutter, og etter ytterligere noen minutter når grillen en makstemperatur på hele 315 grader.
   Lumin er en multifunksjonell grill med funksjoner som gjør det mulig å dampe, røke, og tine opp fryste råvarer for grilling. For eksempel kan systemet tine frosne reker, samtidig som grillfunksjonen forvarmes. Når rekene er tint, flyttes de til grillseksjonen. Temperaturstyringen med symboler gjør det enkelt å velge funksjoner, slik at grillen i seg selv fungerer som et lite utekjøkken.
   Kompletterende produkter er et stekebord og en pizzastein, som i kombinasjon med den høye temperaturen, gjør det mulig å tilberede pizza med ekstra sprø bunn.
   Lumin, i sin kompakte borddesign, er tilgjengelig i to størrelser. Grillflaten på Lumin Compact måler 28 x 43 cm og Lumin måler 33 x 49 cm. Et grillstativ er også tilgjengelig som tilbehør. Lumin rengjøres enkelt og er utstyrt med et dryppbrett, som enkelt kan tas ut for rengjøring. Det samme gjelder for varmeelementet. Det kan enkelt fjernes for en grundigere rengjøring, som kreves fra tid til annen. 


« Tilbake

 CMS by Makeweb.no