Tips redaksjonen
09.07.2008

PeliCase 1730 - vanntett og uknuselig transportkasse

Dagens PeliCase transportkasser er resultat av over 30 års utviklingsarbeid.
Produsenten oppgir at de er uknuselige, vanntette, støtdempende, og at de leveres med skuminnlegg for egen tilpasning slik at innholdet ligger 100 % beskyttet.

PeliCase finnes i over 40 ulike modeller og leveres med livstidsgaranti. I løpet av 2008 kommer en rekke nye PeliCase-modeller, der Peli beveger seg stadig mer over i et nytt og spennende bruksområde: store transportkasser.
 
Enorme mengder kostbart og ømfintlig utstyr transporteres i dag rundt i pappesker eller aluminium- og trekasser, som ikke gir utstyret tilstrekkelig beskyttelse og gir eierne store vedlikeholdskostnader.

Den norske importøren, Dacon, forteller at PeliCase utstyrskofferter verken bulker, sprekker eller påvirkes av fuktighet, samtidig som skuminnlegg og støtdempende konstruksjon gir unik beskyttelse av utstyret.
  
PeliCase 1730, som har innvendig mål på 864 x 610 x 318 mm, representerer en av de nye og spennende større transportkassene og er spesielt designet for 30” flatskjermer, to harddisk tower i full størrelse, fem stk. våpen (type MP5 o.l. og 19” servere.

 

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1