Tips redaksjonen
01.04.2020

Batteridrevet gressklipper til små gressplener

Selv den minste gressplen trenger regelmessig pleie for å bli grønn og frodig. Den nye batteridrevne gressklipperen HandyMower Li-18/22 gjør det lett å klippe små gressplener.

Den nye GARDENA HandyMower Li-18/22 er ideell for små gressplener. Den er utstyrt med et 18-volts batteri som gir en klippetid på omtrent 20 minutter, og håndterer gressplener på opptil 50 kvm per lading. Klipperen er like lett og smidig som en håndstøvsuger – og dessuten et miljøvennlig alternativ til bensindrevne gressklippere.
   HandyMower er fleksibel i bruk, da den kan styres med kun én hånd. I tillegg er gressklipperen utstyrt med et praktisk og dreibart håndtak. Den er derfor lett å manøvrere og kommer enkelt til i trange passasjer, under møbler og på områder som ellers kan oppleves utilgjengelige.
   Ved hjelp av tretrinns høydejustering kan klippehøyden enkelt justeres etter ønsket høyde på gresset. Det 22 cm lange biobladet klipper omtrent en tredjedel av gresstrået og finhakker dette, slik at restene kan synke ned i gressplenen og fungere som naturlig gjødsel. Om gresset i tillegg klippes en gang i uken som anbefalt, vil gressplenen bli tettere og ugresset vil få dårligere vekstvilkår. Når gresset er ferdig klipt kan håndtaket plasseres i en oppreist stilling, slik at den tar minimal plass
ved oppbevaring.
  Det kraftige batteriet til HandyMower er også kompatibelt med andre produkter i GARDENAs 18-volts litium-ionbatteriserie. Det betyr at batteriet når som helst kan lades og brukes til andre verktøy i serien.
  Veiledende utsalgspris kr 2290. 

Kildew: perpr.no

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1