Meny
15.12.2011

39 trygge maritime bad

Tredje og siste byggetrinn med 39 nye bad er snart klare i boligprosjektet Borgestadholmen 3.
Entreprenøren er tilfreds med at bruk av Litex Våtromsystem gir enklere montering, lettere transport og spart arbeidstid på hvert bad.

Borgestadholmen ligger midt mellom Skien og Porsgrunn, idyllisk plassert på en holme med en liten bro som kobler holmen med fastlandet.

I januar 2012 er tredje byggetrinn klart til å ta imot beboere i 21 leiligheter. Buer Entreprenør har stått for utbyggingen der Litex Våtromsystem er brukt på alle badene. 
  
Badene er fra 4,8 til 6,5 kvadratmeter. Underlaget er finerplater, og Litex er montert utenpå og deretter flislagt. Det gir trygge baderom uten risiko for muggsopp og råteskader, raskere oppføring, bedre totaløkonomi og smidigere byggeprosesser.


Sparer tid

– Litex Våtromsystem ble valgt for å holde muggsopp og råte borte. Vi bygger mange bad og trenger løsninger som er enkle å transportere, montere og tilpasse.

Siden Litex-platene kommer med ferdig membran, sparer vi mye tid. Løsningene er meget praktiske og gir stabile, ”døde” vegger, sier anleggsleder Morten Kikut i Buer Entreprenør.
  
– Sammenlignet med tidligere tilnærminger sparer vi minst en tredel av tiden på hvert bad. Vi er svært godt fornøyd. I de tilfellene der vi kan velge, bruker vi gjerne Litex Våtromsystem igjen, sier Kikut.
  
– Dagens bygg krever de beste og sikreste løsningene for våtrom.
Salgsprosesser er tidkrevende, men gode produkter kombinert med tidligere samarbeid med Buer Entreprenør satte fart på prosessen. Med erfaring og gjensidig tillitt kommer man langt, sier Gøran Berntz, distriktssjef hos Glava.


Tettere og sikrere
Litex sine løsninger er tettere og sikrere enn alt annet på markedet. De som tar dette i bruk, får best totaløkonomi ved bygging av bad, enklere arbeidsvilkår for de utførende og ikke minst lang levetid på våtrommet.

Den patenterte membranplaten har innbakt et tettesjikt av aluminium som gir damptetthet og vanntetthet som er mer en ti ganger bedre enn anbefalt krav fra Sintef Byggforsk.

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no