Tips redaksjonen
11.04.2011

Tre messer

De som elsker hytte og uteliv, har mye å glede seg til. 7.–10. april arrangeres nemlig Villmarksmessen, Hagemessen og HYTTE2011på messesenteret i Lillestrøm.

Det er tre messer på samme tid og på samme sted. Det å arrangere messene sammen er helt sikkert smart.

Det forsterker interessen både blant utstillere og publikum. Optimismen råder blant arrangørene, og det er ventet storinnrykk.

Utstillingslokalene er fylt opp for lengst. For publikum er det praktisk at messene samles på denne måten.

Da kan man slå tre fluer i en smekk. Messene byr på mange opplevelser og mye moro. Villmarkesmessen er godt innarbeidet.

Her kan de besøkende gjøre seg kjent med produktnyheter for jegere, fiskere og alle som ferdes ute i naturen, og det er mange aktiviteter å være med på.

Nordmenn er et hytteelskende folk, så mange vil nok legge turen til Lillestrøm spesielt for å bli oppdatert på hyttenyheter. De vil sikkert ikke bli skuffet.

Hagen er en hobby for mange, og Hagemessen kan gi inspirasjon og ideer til beplantning og anlegg enten man har en stor hage eller liten hageflekke, eller kanskje bare en terrasse.

Denne utgaven av Ny Teknikk har en egen seksjon om villmark, hytte og hage, der produsenter og leverandører presenterer nyheter, og der vi også skriver om utvalgte temaer. God lesning!  

[Tilbake]

 Makeweb CMS 4.1