Meny
24.03.2015

2015 Cobra gjennomgår et hamskifte

Atlas Copco introduserer 2015-modellen av Cobra PROe og TTe bensindrevne hammere.

Den unike perkusjonsmekanismen leverer motorkraft  til verktøygruppen med minimalt med tap, noe som resulteer i en støtenergi på 60 joule (PRO-versjonen) og 40 joule (TT-versjonen). Begge versjonene er nå tilgjengelig med 25 x108 mm skaftstørrelser. Denne nye skaftestørrelsen gjør Cobra-ene kortere og lettere, og vibrasjonen reduseres enda mer.
   – Kundene oppnår bedre ytelse når de bruker en maskin som passer til deres behov – særlig i situasjoner der hver centimeter teller. Det å velge riktig størrelse for enhver oppgave bidrar til at operatøren får gjort mer på kortere tid,sier produktsjef Oleg Korobotchkine.
   De nyoppgraderte Cobra PROe og Cobra TTe har opptil 10 prosent mindre vibrasjoner enn tidligere modeller.
   – Det å bruke en håndholdt hammer over lang tid kan være utmattende for operatøren. Men takket være Atlas Copcos forbedrede beskyttelsessystem for arm og hånd (HAPS) kan operatørene arbeide lenger samtidig som de holder seg godt innenfor anbefalte grenser i helse- og miljøstandarder, forsetter Korobotchkine. – Og siden de nå kan kjøres på alkylatbensin, er eksponering for helseskadelige avgasser betydelig lavere; det samme gjelder miljøskadelige utslipp.
   Cobra PROe er ideell til bryting, asfaltkutting og påling. Med 60 joule ved verktøytuppen kan den bryte kvartsrike bergarter og armert betong.
   Cobra TTe er den mest optimale dor for svillelegging. Med 40 joule ved verktøytuppen gir TTe høy nok energi til å skyve ballasten tilbake under svillen, og lav nok energi til å hindre pulverisering av ballasten.
   Cobra-systemet er et førstevalg innenfor mange bransjer verden rundt når tilgangen til arbeidsstedet er begrenset ved krevende arbeid i en nødsituasjon. Ved å tilby mer kraft og et større utvalg av størrelser er 2015 Cobra-systemet ment å gjøre det enda enklere både for sivile og redningsarbeidere å utføre konstruksjonsoppgaver eller redde liv uansett omstendigheter.

Kilde: Atlas Copco

« Tilbake

 CMS by Makeweb.no